Kom aan boord van de Logos Hope

GLOBAL ACTION op de Logos Hope!

Welkom aan boord! Via het Global Action programma ga je 2 jaar mee met de Logos Hope om kennis, hulp en hoop te verspreiden door middel van literatuurvoorziening, hulpprojecten en de boodschap van hoop door het Evangelie. Als jij je voor twee jaar wil toewijden aan God, lees dan verder!

Je leeft met 400 mensen van verschillende nationaliteiten aan boord en krijgt een overvloed aan gelegenheden om je geloof handen en voeten te geven. Je bediening bestaat uit de vijf dagen per week die je werkt in een intercultureel team om het schip draaiende te houden en waar je heel praktisch bezig bent en de zesde dag, je 'ministry-dag', als je erop uit gaat om van je geloof te getuigen. Je zult jezelf, mensen uit andere culturen en God beter leren kennen en door dit alles maak je een geweldige (geestelijke) groei door.

STEP Logos HopeGLOBAL ACTION is voor jou als jij...

...tussen de 18 en 40 jaar oud bent
...Jezus Christus persoonlijk langer dan een jaar kent
...redelijk goed Engels kunt spreken
...bereid bent om een eigen achterban te zoeken voor financiële steun
...een thuisgemeente hebt die je wil uitzenden en geestelijk wil steunen
...een goede gezondheid geniet
...je wilt inzetten in praktisch werk en bereid bent te leren.

In het eerste jaar krijg je meestal een taak in een van de volgende afdelingen: de keuken, het schoonmaakteam, de machinekamer of op het dek. Gaandeweg krijg je mogelijk meer verantwoordelijkheden binnen je eigen afdeling of in een andere rol. Er zijn 4x per week bijbelstudies, regelmatig worden verdiepende seminars aangeboden en daarnaast is er volop de gelegenheid om je eigen creativiteit in te zetten voor de community aan boord, op je werkplek en tijdens de evangelisatie-activiteiten.

Oriëntatiegesprek aanvragen   Meer over de Logos Hope  

Logos Hope in beeld
Een impressie van het leven en werken aan boord
 
De missie van Logos Hope:

• Kennis verspreiden
Kennis

Het schip verspreidt kennis door de verkoop van christe- lijke boeken en programma's. Soms is dit voor inwoners de enige manier om hiermee in aanraking te komen.

• Hulp bieden
Hulp

Regelmatig houden we medische klinieken, zetten we kleine bibliotheken op, helpen we bij bouwprojecten en delen we hulppakketten uit aan scholen en gezinnen.

• Hoop brengen
Hoop

In deze gebroken wereld is werkelijke hoop echter alleen mogelijk door een persoonlijke relatie met God. De bemanning deelt deze boodschap met de mensen die ze ontmoeten.

→ We sluiten altijd aan bij de lokale kerk, omdat zij doorgaan als wij weer verder trekken!

Lees meer over de Logos Hope


Professional aan boordProfessionals gezocht
Zet jouw kennis en ervaring in voor korte of langere tijd

De Logos Hope is altijd op zoek naar professionals die het team aan boord kunnen versterken. Mensen met technische kennis of ervaring in schepenwerk kunnen van grote waarde zijn op het schip.

Check de actuele vacatures