Lifehope: Training en evangelisatie in Engeland

Lifehope Training

Tijdens dit trainingsprogramma van vier maanden krijg je de kans om te groeien in je geloof en je relatie met God te ontwikkelen. Neem nieuwe stappen in je geloof en laat God je gebruiken om uit te reiken naar anderen. Je zult handvatten en praktische vaardigheden ontvangen om op verschillende manieren met vertrouwen het Evangelie te delen.
De juiste 'tools'

Lifehope EngelandJe start met de 'Toolkit-training', waarin je essentiële vaardigheden leert om het evangelie te delen. Je werkt in een internationaal team en gaat je gebedsleven en persoonlijke wandel met God verdiepen. Een outdoor-adventureweek is onderdeel van de teamopbouw en de leiderschapsontwikkeling. Naast de basistraining in Toolkit krijg je elke maand een week training en opdrachten om je bediening te ontwikkelen.

Uitreiken naar mensen om je heen

Na deze basis ga je met een internationale team nauw samenwerken met een lokale kerk. Levens van volwassenen, jongeren en kinderen zullen worden veranderd! Door contacten te leggen met buurtbewoners, ontwikkel je vriendschappen en zijn er verschillende mogelijkheden om je geloof te delen. Aan het einde van de training vertrek je met nieuwe vaardigheden en een verlangen om uit te reiken naar anderen in je eigen situatie.

Meld je nu aan!

Ben jij iemand die wel houdt van een uitdaging? Kijk voor meer informatie op de website van Lifehope of neem contact met ons op om meer te horen van de mogelijkheden in Engeland.

Meld je nu aan   Meer informatie aanvragen