Journey Discipleship Program Australië

Australië

Lijkt het je wat om in het buitenland theologie te studeren? Gaat jouw hart harder kloppen voor zending? Wil je meer ontdekken over Gods plan voor jouw leven?

Twee jonge vrouwen tijdens een outreach in AustralieJourney is een programma van 12 maanden van OM-Australië in Melbourne. Dit programma is ontwikkelt om meer over je gaven en talenten te ontdekken en een bijbels fundament te bouwen. OM-Australië traint jonge mensen die enthousiast volgeling van Jezus willen zijn en willen uitreiken naar onbereikten en armen.

Programma

Het programma is als volgt opgebouwd:

Church placement

Twee dagen per week ben je onderdeel van een van de drie grootste kerken in Melbourne (New Hope Baptist Church, Crowssway of Syndal). In overleg met OM-Australië wordt gekeken waar je het beste past om bijvoorbeeld mee te draaien in kinderwerk, jeugdactiviteiten, administratie etc.

‘Internal and external skill development’

Een dag per week zal je doorbrengen in het kantoor van OM-Australië door bijvoorbeeld mee te werken op de afdeling financiën, communicatie of personeel. Als dit je niet ligt kan er gekeken worden bij andere organisaties, zoals sport activiteiten bij een lokale school.

Spirituele Groei

Een dag per week zijn er activiteiten die je zullen helpen in je spirituele groei, bijvoorbeeld op gebied van leiderschap, tijden van stilte, reflecteren etc.

Studie

Per semester word er een vak gekozen die je 1 dag per week kan volgen aan de Melbourne School of Theology. Daarnaast kun je het jaar mee doen in andere activiteiten, zoals sport, missie trips etc.

Voor wie?

Plaats: Australië
Duur: 12 maanden
Wat: Training en studie
Leeftijd: de meeste studenten zijn jonger dan 25 jaar.
Instroom: januari

Oriënterend gesprek aanvragen    Informatie aanvragen