Trainingsprogramma's: investeren in je leven met God

Training
 
Een trainingsprogramma van Operatie Mobilisatie is een ervaring die je leven zal veranderen en je relatie met God zal verdiepen. Je leert bijvoorbeeld over andere geloven, geestelijke groei, communicatie en het leven en dienen in andere culturen, maar ook over jezelf en jouw relatie met God. Het groeien in geloof en discipelschap en het in de praktijk brengen van zending en evangelisatie gaan daarbij hand in hand.

De opzet van de trainingsprogramma's variëren. Er zijn trainingen georganiseerd als een missionair centrum met een klaslokaal en ministry time, maar ook trainingen die minder gestructureerd zijn en individueel georganiseerd. In vrijwel alle trainingsprogramma’s ga je op outreach. De verhouding tussen training en outreach varieert per training. Kies bijvoorbeeld voor één van onderstaande opties.

 
Journey Discipleship ProgramJourney Discipleship Program in Australië • een jaar

Journey is een programma van twaalf maanden van OM-Australië in Melbourne. Dit programma is ontwikkelt om meer over je gaven en talenten te ontdekken en een bijbels fundament te bouwen. OM-Australië traint jonge mensen die enthousiast volgeling van Jezus willen zijn en willen uitreiken naar onbereikten en armen.

Meer informatie  


Lifehope Engeland'Training to reach our neighbours' in Engeland • vier maanden

Vier maanden lang krijg je intensieve training in verschillende vormen van evangelisatie. Je gaat ontdekken wat jouw stijl van evangeliseren is… Maar ook: ACTIE! Je werkt in deze periode mee met een plaatselijke gemeente om de bevolking te bereiken met de boodschap van Jezus Christus. Ga mee naar Birmingham, Engeland!

Meer informatie


STEP Logos HopeSTEP Logos Hope • drie maanden

STEP is een programma van drie maanden aan boord van het OM-schip Logos Hope voor mensen tussen de 18 en 40 jaar. STEP'ers werken in verschillende afdelingen aan boord en lopen mee met de staf. Je zult ook deel nemen aan het studieprogramma en de evangelisatieacties die zowel aan boord als aan wal plaatsvinden. Je bent welkom aan boord!

Meer informatie  


Mission Discipleship TrainingMission Discipleship Training in Zuid-Afrika • zes maanden

In Zuid-Afrika bieden we de Missions Discipleship Training aan. In een totaal andere cultuur leer je, samen met christenen uit de hele wereld, God, Zijn wil, Zijn karakter en Zijn Woord beter kennen. Het doel van de training is: 'toerusten, trainen en voorbereiden van mensen zodat complete mensen, het complete Evangelie in de complete wereld kunnen gaan brengen.'

Meer informatie  


MDTe3Mission Discipleship Training in Moldavië/Roemenië • 5 maanden

MDTe3 staat voor ‘Mission Discipleship Training Eastern Europe Extreme.’ Dit is een intensief avontuurlijk trainingsprogramma van 5 maanden met een focus op zending. Het doel van de training is om te groeien als discipel van Jezus en deel te worden van Gods werk om mensenlevens te veranderen.

Meer informatie  


MDT Love EuropeMission Discipleship Training LOVE EUROPE • één jaar

’Mission Discipleship Training (MDT) – Love Europe’ is een trainingsprogramma voor jongeren tussen 18 en 30 jaar die willen ontdekken wat een missionair leven is op de plek waar God je roept. Het doel van MDT is om je te helpen jouw relatie met Jezus te verdiepen en jou rol in het werk aan Zijn koninkrijk te ontdekken.

Meer informatie  


ImmersionImmersion in Ierland • één tot twee jaar

Het Immersion programma van OM Ierland is gemaakt om deelnemers te laten ‘onderdompelen’ in Gods woord en cross-culturele zending. Het is een training met 25% les en 75% ervaring op doen. Je krijgt les in een uitgebreid aantal onderwerpen zoals een levende relatie met God, evangelisatie, hermeneutiek, apologetiek en praktische vaardigheden zoals creatieve evangelisatie, time management en dienend leiderschap.

Meer informatie  


Doorpraten

We willen je graag helpen met het vinden van de juiste training en doen dat het liefste in een persoonlijk gesprek. Je mag natuurlijk ook zelf op zoek gaan, maar je bent van harte welkom om met ons door te praten.

Oriëntatiegesprek aanvragen   Bekijk de internationale mogelijkheden