Proces van aanmelding voor langere zendingsreizen

Hoe ga ik op zendingsreis met Operatie Mobilisatie? Wat moet er allemaal gebeuren en wat komt er nog bij kijken? Sta je er nog compleet blanco in of weet je al wat je wilt? In beide gevallen kunnen en willen we je graag helpen.
Proces voor langere zendingsreizen

1 Oriënterend gesprek

Wil je langer dan een maand weg, of misschien wel een paar jaar, dan ontmoeten we je graag eerst in Amersfoort of Emmeloord op kantoor. In het gesprek helpen we je om jouw gedachten concreet te krijgen en gaan we gezamenlijk op zoek naar een geschikte plek binnen OM wereldwijd.

Oriëntatiegesprek aanvragen


2 Vervolggesprekken, samenstellen thuisfront team

Vervolgens zullen we door middel van vervolggesprekken de te zetten stappen concreet maken en samen uitwerken ter voorbereiding op een eventuele uitzending, in samenwerking met je gemeente en een thuisfront team.


3 Start van je uitzending

Nadat je door je gemeente bent uitgezonden, starten uitzendingen langer dan 6 maanden altijd in januari of augustus met een internationale 10-daagse conferentie. Daarna vertrek je naar het land van bestemming. In het proces voorafgaand zal iemand van het Long Term team je begeleiden. Hij/zij helpt je in het opzetten van een thuisfrontteam (TFT), het werven van support en met de rol van jouw kerk. Voorafgaand is er een voorbereidingsweekend waarin ook jouw TFT wordt toegerust.

Meer informatie

Als je nog niet zeker weet of je voor een korte of langere periode eropuit wilt trekken om het evangelie te verspreiden of als je nog met vragen zit, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het online informatieformulier. 

Informatie aanvragen