Leer te werken met moslims • Midden-Oosten

Ontmoeting in het Midden-Oosten
 
Heb jij het verlangen met moslims te werken? Wil jij ontdekken wat jouw plaats is en hierin voorbereid worden? Het doel van deze uitzending is om te leren, open te staan voor veel verschillende ervaringen en te ontdekken hoe JIJ hier een verschil kan maken! ► Check video
Inhoud

Kind in het Midden-OostenJe zal de lokale Arabische taal leren en ondergedompeld worden in de cultuur. Terwijl je veel leert, maak je deel uit van het werk in het team. Bijvoorbeeld door kinderwerk, Engelse les, werken met mensen met beperking of in de zakenwereld.

Je zal de lokale Arabische taal leren en ondergedompeld worden in de cultuur. Je krijgt les over de Islam, cultuur, evangelisatie en Bijbelstudie. Terwijl je veel leert, ga je ook aan de slag. Bijvoorbeeld door vriendschappen te bouwen, tijd door te brengen met studenten of helpen in het werk onder vluchtelingen. Je reist door de regio om te ontdekken hoe het is om hier te leven. Je komt in contact met bedoeïenen en mensen in de stad.

Achtergrond

Met een sterke focus op evangelisatie en literatuurdistributie, zijn OM teams al meer dan 50 jaar betrokken in Midden-Oosten. In deze jaren zagen we gemeenschappen van moslims veranderen en nu God aanbidden en dienen.

Met een sterke focus op evangelisatie en literatuurdistributie, zijn OM teams al meer dan 50 jaar betrokken in Midden-Oosten.- Geschiedenis

De laatste 20 jaar zijn het planten van kerken, discipelschap van nieuwe gelovigen, het mobiliseren van de lokale kerk en het faciliteren van noodhulp onderdeel geworden van het werk in deze regio. Het team helpt elkaar om gezonde, effectieve lange termijn hier te kunnen werken. Regelmatig zijn er gebedswandelingen en ontmoetingen om God te vragen in deze regio harten aan te raken met de boodschap van Gods liefde door Jezus Christus.

Meer informatie

Plaats: Midden-Oosten
Instroom: Ieder jaar in januari of augustus
Duur: 1 tot 2 jaar
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Oriënterend gesprek aanvragen    Informatie aanvragen

 
Bekijk de video