Zending vanaf 6 maanden: wereldwijde evangelisatie

Long Term Missions

Elke christen heeft unieke gaven en talenten van God gekregen. Kom en zet deze talenten voor langere tijd in om te werken in Gods Koninkrijk. Wij streven ernaar jouw vaardigheden, ervaring, interesses, roeping op de juiste plek te krijgen in Gods Koninkrijk. Van docenten tot technici, van ICT-ers tot verzorgenden of artiesten is volop plek binnen Operatie Mobilisatie.
➡ Check ook onze folder Long Term MissionsMet je beroep God dienen

De kennis en ervaring die je hebt opgedaan door opleiding en werk kunnen wereldwijd worden ingezet. Er is altijd behoefte aan ervaren professionals in de verschillende landen waar we werken. Van docenten tot technici, van ICT-ers tot verzorgenden of artiesten. We helpen je graag bij het ontdekken van jouw plek in Gods koninkrijk. ➡ Check alle internationale opties

Oriëntatiegesprek aanvragenUitgelichte opties
 

Meisje uit de BalkanHugs, smiles en high fives • De Balkan
Discipelschap & Evangelisatie • 2 jaar

Vind jij het leuk om activiteiten voor kinderen of jongeren te organiseren? Hou je van sport, knutselen, spelletjes of muziek? Wil jij jonge mensen in een onbereikt gebied helpen te groeien in hun geloof? Lijkt het je interessant te verdiepen in een Balkan-cultuur? Lees dan verder!

Meer over deze uitzending  


The CaravanThe Caravan • Turkije
Training & Evangelisatie • 1 jaar

‘The Caravan’ is een eenjarig programma dat erop gericht is om deelnemers te laten bloeien in het leven en in een bediening onder moslims. Mentors en coaches wandelen naast je. Als bruisende community van Jezus volgers werken, leren, ontdekken en ontspannen we samen. Onze focus daarbij blijft Jezus’ opdracht om eropuit te trekken, net zolang tot er discipelen zijn onder alle volken.

Meer over deze uitzending


EgypteOase in de woestijn • Egypte
Training & Evangelisatie • 6 maanden tot 2 jaar of langer

Piramides, ondergrondse kerken, woestijn en gepassioneerde nieuwe gelovigen. Een land waarin mensen dromen krijgen over Jezus. Wil je Gods liefde aan mensen in nood laten zien? Kom naar dit land en maak een oase in de woestijn door mensen Gods liefde te laten zien!

Meer over deze uitzending  


Trekken door de bergenIn de bergen, door de dalen • Zuid-Azië (Rondom de Himalaya)
Avontuur & Evangelisatie • vanaf 1 jaar

In dit bergachtige land groeit het christelijk geloof enorm hard, maar zijn er weinig christenen om de Bijbel uit te leggen. In de kleinste dorpen leven er mensen die nog nooit van Jezus gehoord hebben. Word deel van het team en reis te voet naar moeilijk te bereiken plekken en deel je getuigenis.

Meer over deze uitzending


Zuidoost-AziëAandacht voor hen die vergeten zijn • Zuidoost-Azië
Gerechtigheid & Evangelisatie • vanaf 1 jaar

In deze bergachtige regio zijn de littekens van de oorlog nog te zien. 80% van de bevolking leeft buiten de stad in armere gebieden. Er is veel armoede te zien en slechts 2% van de bevolking zegt christen te zijn. Kun jij een verschil maken door hier Hoop te bieden?

Meer over deze uitzending  


Trekken door de bergenLeer te werken onder moslims • Noord-Afrika
Training & Evangelisatie • vanaf 6 maanden tot 2 jaar

Heb jij het verlangen met moslims te werken? Wil jij ontdekken wat jouw plaats is en hierin voorbereid worden? Het doel van deze uitzending is om te leren, open te staan voor veel verschillende ervaringen en te ontdekken hoe JIJ hier een verschil kan maken!

Meer over deze uitzending


Ontmoeting in het Midden-OostenLeer te werken onder moslims • Midden-Oosten
Training & Evangelisatie • 1 tot 2 jaar

Heb jij het verlangen met moslims te werken? Wil jij ontdekken wat jouw plaats is en hierin voorbereid worden? Het doel van deze uitzending is om te leren, open te staan voor veel verschillende ervaringen en te ontdekken hoe JIJ hier een verschil kan maken!

Meer over deze uitzending  


STEP Logos HopeLogos Hope • Wereldwijd
Training en Evangelisatie in wereldhavens • 2 jaar

Via het Global Action trainingsprogramma ga je 2 jaar mee met de Logos Hope om kennis, hulp en hoop te verspreiden door middel van literatuurvoorziening, hulpprojecten en de boodschap van hoop door het Evangelie. Als jij je voor twee jaar wil toewijden aan God, lees dan verder!

Meer over deze uitzending  


Creatieve evangelisatieCreatieve reizigers gezocht • Centraal-Azië, basis in Turkije
Creatieve Evangelisatie • 1 jaar of langer, vanaf januari of augustus

TACO (Turkey/Afri-Asia Creative Outreach) is op zoek naar muzikanten, geluidstechneuten, artiesten en talenten in drama, mime, poppenkast, etc. Grafisch designers en administrateurs zijn ook welkom! Het internationale team heeft een basis in Turkije. Met jouw creatieve talenten kun je aansluiten in een team dat reist door het Nabije Oosten en Centraal-Azië. Er is training en een taalstudie programma. Dit is ook een mooie gelegenheid voor stagiairs.

Informatie aanvragen

 

Doorpraten

We begrijpen dat het een ingrijpende beslissing kan zijn om zendeling te worden. Daarom willen we je er graag goed bij helpen, zodat we met je kunnen optrekken en met je meebidden. Neem daarom contact met ons op, zodat we met elkaar de juiste plek kunnen vinden, die God voor jou op het oog heeft.

Oriëntatiegesprek aanvragen   Informatie aanvragen