Evenementen: ontmoeting en toerusting

Evenementen

Ieder jaar organiseert Operatie Mobilisatie evenementen die je geloofsleven kunnen versterken. Voor jongeren organiseren we bijvoorbeeld de internationale conferentie TeenStreet, in Nederland hebben we o.a. de sponsorloop Run for the Message en het jaarlijkse TeenStreet@Home, een weekend voor tieners. Ontmoet elkaar tijdens een van onze evenementen en groei in je geloof! 

Ook dit jaar staan er een aantal evenementen in de planning:

Mini TeenStreetMini TeenStreet • 31 maart t/m 2 april 2017
Tienerweekend in Nederland

Tieners die niet genoeg kunnen krijgen van TeenStreet én zij die graag in eigen land kennis willen maken met dit evenement: opgelet! Na het succes van vorig jaar staat Mini TeenStreet ook in 2017 gepland. Een weekend vol aanbidding, muziek, sport en veel plezier. Uiteraard in de stijl van het internationale evenement TeenStreet.

Meld je nu aan  


Zendingsweekend • 7-9 april of 13-15 oktober 2017
ZendingsweekendDiscover your role

Het ZendingsWeekend is al voor vele christenen een hulpmiddel geweest om zich te oriënteren op een plek in het zendingswerk. Je kunt allerlei vragen hebben over jouw rol in Gods Koninkrijk. Dit weekend gaan we samen op zoek naar antwoorden op deze vragen. Ook is er ruim tijd om lekker te ontspannen in de prachtige omgeving.

Meer over het Zendingsweekend  


TeenStreetTeenStreet • 27 juli - 2 augustus 2017
JESUS // PASSION // WORSHIP // FREEDOM // LIVE

Elke zomer komen meer dan 4000 tieners en leider bij elkaar voor een week met aanbidding, Bijbelstudie, discipelschap, sport, workshops, chillen en meer. TeenStreet werkt samen met de kerk om jongeren te inspireren en toe te rusten om Jezus te reflecteren in hun leefwereld.

Lees meer over TeenStreet  


Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 0527-615 607, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Contact opnemen