Gebed: de kern van jouw - en onze - relatie met God

Bidden is een eerste levensbehoefte
 
In de jaren vijftig van de vorige eeuw begon een Amerikaanse huisvrouw te bidden voor de studenten van een middelbare school tegenover haar huis. Zij gaf aan George Verwer het Johannes-evangelie en hij kwam tot geloof tijdens zijn studententijd. Met zijn vrienden ging hij naar Mexico om christelijke lectuur te verspreiden en zo werd OM geboren door gebed.  Gebed is de stille motor van alle activiteiten van OM. Bid je mee?

Meld je aan voor de Gebedsbrief

Gebedspunten
Wees altijd verheugd, bid onophoudelijk, dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat hij van u, die één bent met Christus Jezus, verlangt.- 1 Tessalonicenzen 5:16-18

Je kunt bidden voor onze praktische hulp in bijvoorbeeld crisissituaties, trainingsdagen of samenwerking met kerken. OM heeft diverse mogelijkheden om jouw gebed praktisch te maken. Je kunt bijvoorbeeld bidden voor:

• Zendelingen van OM in je omgeving
• Activiteiten in de agenda op de homepage
• Punten uit onze Gebedsbrief.

Belang van gebed
...want het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet.- Jacobus 5:16b

Gebed is de motor van ons werk! Zonder gebed zou OM niet bestaan. Daarom is het belangrijk dat deze motor geolied blijft door mensen zoals jij. Het is gaaf om te zien wat jouw gebed uitwerkt. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze verhalen en getuigenissen op de homepage.